Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/5/0/7/ungfin.se/httpd.www/wp-content/plugins/booking/core/lib/wpdev-booking-widget.php on line 173 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/5/0/7/ungfin.se/httpd.www/wp-content/plugins/events-manager/widgets/em-events.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/5/0/7/ungfin.se/httpd.www/wp-content/plugins/events-manager/widgets/em-locations.php on line 131 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/5/0/7/ungfin.se/httpd.www/wp-content/plugins/events-manager/widgets/em-calendar.php on line 76 NETWORKING I GÖTEBORG OCH STOCKHOLM – Sverigefinska Ungdomsförbundet

NETWORKING I GÖTEBORG OCH STOCKHOLM

I helgen anordnade Sverigefinska ungdomsförbundet networkingsträffar i Göteborg och Stockholm för  medlemmar från olika delar av Sverige.

SFU:s traditionella networkingsträffar har som syfte att förbättra samarbetet mellan förbundet, våra medlemsföreningar och andra aktörer. Det är ett sätt att lära känna varandra och utbyta erfarenheter och idéer.

Under helgen lärde vi oss om föreningskunskap i praktiken och blev påminda om att engagemang först och främst bör utgå ifrån glädje och intresse. Vi pratade om visioner, hur vi kan nå ut till fler med vår verksamhet och inspirera fler att bli medlemmar.

Tillsammans fördjupade vi oss i hur man kan arrangera bra evenemang och lärde oss om hur man kan finansiera dessa.

Helgen mynnade ut i massor av konstverk på temat språkaktivism. Deltagarna fick uttrycka sina tankar i  bild och göra egna affischer och klistermärken. Vi kom fram till att både  kritiskt tänkande och humor är viktiga ingredienser när det kommer till aktivism.